ZUID-AFRIKA

SUID-AFRIKA

RSA_HLUHLUWESAFARI

The Rainbow Nation, zo noemt men Zuid-Afrika ook wel. En kleurrijk, dat is Zuid-Afrika. Qua cultuur en qua mensen, maar wat mij betreft al helemaal qua landschappen en natuur. Hier kun je de Big Five spotten, op tour door kleurrijke stadswijken en rijden door een aantal van de meest waanzinnige landschappen die je je kunt voorstellen. Ook geschiedenisliefhebbers komen in Zuid-Afrika uiteraard aan hun trekken; de sporen van de Nedelandse koloniale geschiedenis en de duistere tijd van de Apartheid zijn nog duidelijk zichtbaar. Het moge duidelijk zijn: Zuid-Afrika is een geweldige bestemming voor een avontuurlijke reis. Lees hier alle posts over Zuid-Afrika!


Zuid-Afrika voor dummies

In Zuid-Afrika spreken de mensen…Engels, Afrikaans en regionale talen: Zulu, Xhosa, Noord-Sotho, Zuid-Sotho, Tswana, Tsonga, Swazi, Basotho, Venda, Ndebele
In Zuid-Afrika is het…zomertijd: net zo laat als in Nederland
wintertijd: 1 uur later dan in Nederland
In Zuid-Afrika betaal je met…rand (ZAR/R): €1 = R 20
Heb ik een visum nodig voor Zuid-Afrika?nee (max. 90 dagen)
Heb ik een reisstekker nodig voor Zuid-Afrika?ja, type M

Je reis naar Zuid-Afrika voorbereiden


Alle posts over Zuid-Afrika


Deze pagina bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij iets koopt via een link op deze website ik daar een beetje geld voor krijg zodat REISEIGENWIJS in de lucht kan blijven. En het mooie is: jou kost het niks extra!