BLOGRICHTLIJNEN

De posts op de website van REISEIGENWIJS zijn geschreven op basis van eigen ervaringen. Dat betekent dat ze niet per se objectief zijn en dat ook niet pretenderen te zijn. Hieronder lees je meer over de afwegingen die ik maak bij het schrijven van mijn posts.

  • Alle posts over bestemmingen worden vanuit eigen ervaring geschreven. Dat betekent dat ik of de gastredacteur zelf op de bestemming zijn geweest en dat alle bezienswaardigheden, accommodaties en horecagelegenheden door de auteur zelf bezocht zijn.
  • Ik werk alleen samen met gastredacteuren die ik persoonlijk ken.
  • Samenwerken doe ik alleen met organisaties of bedrijven die bij REISEIGENWIJS passen en die mij de vrijheid geven om eerlijk en op mijn manier mijn ervaringen te delen. Wanneer er reclame wordt gemaakt voor diensten of producten, doe ik dat omdat ik persoonlijk vind dat dat terecht is.
  • Alle posts op REISEIGENWIJS worden met de grootst mogelijke zorg geschreven. De praktische informatie wordt gecontroleerd voor publicatie en indien nodig bijgewerkt. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen foutjes kunnen voorkomen; er verandert uiteraard regelmatig iets aan prijsniveaus, inreisvoorwaarden en dienstregelingen ter plekke en ik kan dat niet allemaal in de gaten houden. Ook zijn de namen en adressen van horecagelegenheden en accommodaties niet in steen gebeiteld. Ik raad je daarom aan om zelf te controleren of deze gegevens nog actueel zijn via de officiële kanalen van de landen, organisaties of bedrijven. Mocht blijken dat bepaalde gegevens niet meer kloppen? Laat dat dan vooral aan mij weten, zodat ik het aan kan passen in de posts!
  • Al het beeldmateriaal (foto’s, figuren en kaarten) op REISEIGENWIJS is in principe eigen werk. Dit beeldmateriaal mag niet worden overgenomen zonder mijn schriftelijke toestemming en bronvermelding.
  • Beeldmateriaal dat geen eigen werk betreft is rechtenvrij. Dit staat aangegeven bij de betreffende bestanden.
  • Op verschillende pagina’s op deze website wordt gebruik gemaakt van zogeheten affiliate links. Dat betekent dat als jij iets koopt via een link op de website van REISEIGENWIJS.com, ik daar een beetje geld voor krijg. Dat doe ik om REISEIGENWIJS.com in de lucht te laten blijven. En het mooie is: jou als koper kost het niks extra!

Heb je vragen over mijn blogrichtlijnen? Laat dan een reactie met je vraag achter via het contactformulier.