NEDERLAND

NED_KINDERDIJKWINDMILLSBOAT

Oké, misschien ben ik een beetje bevooroordeeld of vind je dat ik nu als Mark Rutte klink. Maar Nederland is een ontzettend gaaf en bijzonder land. Want welk ander land wordt gekenmerkt door weids polderland, mooie wolkenluchten en een schijnbaar oneindige voorraad water?! Misschien ga je niet in eigen land backpacken, maar het is absoluut de moeite om ons eigen kikkerlandje wat beter te leren kennen. Van Groningen tot Limburg en van Twente tot Zeeland zijn er genoeg bruisende steden, schattige dorpjes, weidse meren en schitterende brede zandstranden om elk weekend dat je niet in het buitenland doorbrengt te vullen met minitripjes in eigen land. Lees hier alle posts over Nederland!


Nederland voor dummies

Ik neem aan dat we je niet hoeven te vertellen wat de mensen in Nederland spreken, hoe laat het hier is, dat ze hier met euro’s betalen, dat je geen visum nodig hebt en dat een reisstekker ook behoorlijk overbodig is wanneer je besluit een tripje in eigen land te maken. Die standaardtabel laten we hier dus ook gewoon lekker weg.


Je reis naar Nederland voorbereiden


Alle posts over Nederland


Deze pagina bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij iets koopt via een link op deze website ik daar een beetje geld voor krijg zodat REISEIGENWIJS.com in de lucht kan blijven. En het mooie is: jou kost het niks extra!